EXCLUSIV  Pentru o zodie, este vorba despre bani! ”Să nu vă temeți, cereți”

SUA ar putea să evite recesiunea în 2023, Europa nu va fi la fel de norocoasă (Morgan Stanley) / foto ilustrativ pexels
SUA ar putea să evite recesiunea în 2023, Europa nu va fi la fel de norocoasă (Morgan Stanley) / foto ilustrativ pexels

Nativii unei zodii se învârt, săptămâna aceasta, în jurul banilor. 

Pentru nativii Balanță, săptămâna aceasta este despre bani! ”Trebuie să învățați să cereți bani” le spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, celor născuți sub semnul Balanței sau cu ascendent în Balanță.

În același timp, astrologul le recomandă nativilor Balanță: ”Cereți-vă drepturile, învățați să negociați, învățați să nu vă temeți. Dacă vă ajută la ceva Nodul Sud în Scorpion, unde s-a petrecut ultima eclipsă și unde există multe aspecte în această săptămână, la asta o face: să treceți peste rușinea legată de bani, pentru că sunt importanți”. 

”Vreau să vă mai atrag atenția asupra problemelor de sănătate ale celor dragi. E greu, e foarte greu, dar trebuie să învățați niște limite” atenționează Daniela Simulescu, care le spune Balanțelor că poate au și ele unele probleme de sănătate pe care ar trebui să le trateze cu prioritate. 

Vezi mai mult în video: 

Agenda evenimentelor importante din noiembrie

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. Parcă omenirea ar vrea să renunțe la obiceiuri vechi, dar parcă trecutul nu o lasă. 

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. 

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mercur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

Horoscopul lunii noiembrie pentru Fecioară

Chestiunile administrative importante îți vor da mari bătăi de cap. Întocmirea oricărui act va dura mai mult ca de obicei, va presupune o mulțime de drumuri și discuții interminabile. Surmenarea aceasta trebuie izolată, nu purtată cu tine în sânul familiei. Mintea îți merge de minune, dar poate fi dăunătoare în momentele de odihnă. Dacă ai de susținut prezentări, examene, tot felul de teste, astrele te încurajează și te ajută din plin. Relația cu frații, surorile sau oamenii cei mai apropiați vor trece prin destule suișuri și coborâșuri. S-ar putea să descoperi că devotamentul tău față de unii dintre aceștia este cam exagerat. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel