Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Penalty INEXISTENT acordat în Barcelona - Real Madrid. Arbitrul asistent a avertizat

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ultimul El Clasico dintre FC Barcelona și Real Madrid a iscat multe discuții legate de arbitrajul din LaLiga.

Conform Marca, Real Madrid a preluat conducerea partidei după o lovitură de la 11 metri acordată controversat lui Sergio Ramos, care și-a exagerat căderea în careul catalanilor. Înainte să ia decizia, arbitrul Juan Martinez Munuera a decis să vadă faza cu ochii săi. Acesta a văzut pe monitor cum Clement Lenglet îl trage de tricou pe Sergio Ramos, așa că a acordat penalti.

Totuși, o înregistrare proaspăt dezvăluită arată cum asistentul de pe acea parte încerca să-l ajute pe arbitrul central. „Și mai mult, Ramos îi agață primul tricoul [lui Lenglet]”, se aude pe înregistrare. „Este faultul lui Ramos, e faultul lui Ramos”. Acum, FC Barcelona va cere înregistrările din camera VAR pentru a vedea întreaga conversație dintre arbitrii. Acesta nu este primul penalty câștigător primit de Real Madrid în acest sezon din prima ligă spaniolă de fotbal.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.24
YesMy