Pedeapsă RECORD: 2750 de ani după GRATII pentru aceste fapte REVOLTĂTOARE

gratii
gratii

David McCutcheon, în vârstă de 36 de ani, din Oregon, SUA, ar putea primi una dintre cele mai grele sentințe din istoria juridică a SUA, după ce are 220 de capete de acuzare pentru viol și sodomie împotriva unei fetițe de 6 ani.

Polițiștii americani l-au arestat marți pe pedofilul David McCutcheon. Aceștia spun că bărbatul a mărturisit infracțiunile care au avut loc de-a lungul mai multor ani.

În statul Oregon, violul are o pedeapsă obligatorie minimă de 25 de ani, în timp ce sodomia poartă o pedeapsă obligatorie minimă de 25 de ani dacă victima este sub 12 ani.

Dacă va fi condamnat bărbatul ar urma să ispășească 1.750 de ani pentru 70 de acuzații de viol de prim grad. În plus, cele 40 de capete de acuzare de sodomie ar adăuga încă 1.000 de ani sentinței de condamnare.


Pedeapsa sa potențială va fi mai mare decât cea a violatorului în serie Billy Joe Godfrey, care a primit o condamnare de 1.050 de ani. McCutcheon se află în prezent într-o închisoare din localitatea Lane din SUA și va aparea din nou în fața instanței pe data de 16 iulie 2020, potrivit Mirror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel