PDL a pierdut alegerile parțiale din Caraș și Hunedoara

pojejena
pojejena

O mobilizare la vârful PDL rar întâlnită în cazul unor alegeri fără miză nu a reușit să ajute candidatul susținut de Vasile Blaga. Democrat liberalii au sperat într-o victorie la alegerile parțiale din micuța localitate Pojejena, pentru a da un semnal de revenire pe scena politică. Vasile Blaga și alți lideri ai partidului au organizat o conferință în zonă, la Oravița, și au discutat cu locuitorii, sprijinind candidatul PDL la postul de primar al comunei.

Desantul de la București nu l-a ajutat pe Miladin Simonovici, inspector la Grada de Mediu, care a candidat sub steagul portocaliu. Din informațiile noastre, Mira Radovancovici, susținută de PSD, a câștigat cu 1014 voturi la 779.  Numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente şi complementare din comuna Pojejena este de 2.576 alegători.  Postul de primar s-a vacantat în urma arestării primarului ales, Omer Radovancovici, supranumit și Prințul Clisurii.

PDL a pierdut și în alegerile parțiale din Densuș, județul Hunedoara. Comuna Densuș a rămas fără primar după ce Sorin Ștefoni, ales în 2012, a acceptat funcția de secretar în Ministerul Muncii. Traian Bugari, liberal susținut de USL, ar fi câștigat în fața lui Mircea-Horaţiu Grozoni (PDL) și a lui Eduard-Mironel-Cornel Dinişoni (PP-DD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel