PDL a pierdut alegerile parțiale din Caraș și Hunedoara

pojejena
pojejena

O mobilizare la vârful PDL rar întâlnită în cazul unor alegeri fără miză nu a reușit să ajute candidatul susținut de Vasile Blaga. Democrat liberalii au sperat într-o victorie la alegerile parțiale din micuța localitate Pojejena, pentru a da un semnal de revenire pe scena politică. Vasile Blaga și alți lideri ai partidului au organizat o conferință în zonă, la Oravița, și au discutat cu locuitorii, sprijinind candidatul PDL la postul de primar al comunei.

Desantul de la București nu l-a ajutat pe Miladin Simonovici, inspector la Grada de Mediu, care a candidat sub steagul portocaliu. Din informațiile noastre, Mira Radovancovici, susținută de PSD, a câștigat cu 1014 voturi la 779.  Numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente şi complementare din comuna Pojejena este de 2.576 alegători.  Postul de primar s-a vacantat în urma arestării primarului ales, Omer Radovancovici, supranumit și Prințul Clisurii.

PDL a pierdut și în alegerile parțiale din Densuș, județul Hunedoara. Comuna Densuș a rămas fără primar după ce Sorin Ștefoni, ales în 2012, a acceptat funcția de secretar în Ministerul Muncii. Traian Bugari, liberal susținut de USL, ar fi câștigat în fața lui Mircea-Horaţiu Grozoni (PDL) și a lui Eduard-Mironel-Cornel Dinişoni (PP-DD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel