Paul Stănescu, după condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de șoc

Preşedintele-executiv al PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, luni, că e șocat după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) de a îl condamna pe președintele PSD Liviu Dragnea la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„O să avem mâine (marți -n.r.) Biroul Politic Național și Comitet Executiv și vom lua deciziile într-un moment foarte greu. Sunt șocat. Nu pot să fac comentarii. Chiar sunt sub stare de șoc și nu pot face declarații. Sunt și eu om ca și dumneavoastră", a declarat Paul Stănescu, la sediu PSD, scrie Mediafax.

Întrebat dacă regretă decizia judecătorilor în cazul lui Liviu Dragnea el a răspuns pozitiv.

Liviu Dragnea a fost dus, luni seară, la Penitenciarul Rahova pentru a fi încarcerat în urma condamnării definitive la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmează să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autoritățile vor decide la ce penitenciar își va executa pedeapsa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel