Parlamentarii care au votat suspendarea, comparați de PDL cu o haită de hiene

vosganian
vosganian

 Disperare. Acesta se poate citi pe fețele  PDL-iștilor, cu o săptămână înainte de  referendumul din 29 iulie. Partidul care a fost acuzat de fraudă la alegerile din 2009, vrea acum camere de supraveghere în secțiilre de votare, Capitala a fost împânzită cu bannere, unde  cei 256 de parlamentari care au votat suspendarea sunt comparați cu o haită de hienă, iar în țară, lideri ai PDL  adună cărți de identitate contra sumei de o sută de lei pentru ca persoanele respective să nu poată merge la referendum.

Bucureștiul a fost "cadorisit" cu bannere. Dar nu cu orice fel. "Am văzut, ceva mai devreme, aşezat pieziş pe colţul unui bulevard al Capitalei, un afiş stradal numai bun de băgat lumea în sperieţi. El reprezenta un fel de monstru cu gura larg deschisă şi înţesată cu colţi uriaşi, ascuţiţi şi încălecaţi, precum vârcolacii din serialele Twilight. După lămuririle care însoţeau imaginea fiarei, ea era una din gaşca celor 256 de hiene care au votat în Parlament pentru a-l suspenda pe Traian Băsescu şi pentru a-l apăra pe Adrian Năstase, hiene de care, dacă socotim imaginea zbârlitoare şi înfricoşată de pe panou, românii ar face mai bine să se ferească", scrie Varujan Vosganian pe blog, sub titlul "Confesiunea unei hiene".

 Despre ideea că cei care au votat pentru suspendarea lui Băsescu,   au votat, de fapt, pentru protecţia puşcăriaşilor şi puşcăriabililor este o campanie abilă, dusă în acelaşi registru cu lovitura de stat, cu practicile staliniste, cu colapsul economic care ne aşteaptă, cu datul afară din Uniunea Europeană, cu hăituirea judecătorilor şi altele asemenea, mai afirmă Vosganian.

"Nu m-am gândit nicio clipă că votând suspendarea, apăr puşcăriabili. Am văzut, apoi, şi lista lor. Adică a puşcăriabililor noştri. N-am văzut, însă, şi lista puşcăriabililor lor. La noi lista e cam închisă, dat fiind că n-am mai fost la guvernare de atâţia ani şi, dacă era ceva de descoperit, la cum ne-au căutat, s-ar cam fi descoperit până acum. La ei, însă, lista e deschisă, şi probabil că teama lor e mai răspândită şi mai intensă decât a noastră", mai scrie Vosganian.

Atacul staff-ului de campanie al președintelui suspendat, Traian Băsescu, asupra membrilor parlamentului este un fapt fără precedent. Față de aspectele prezentate,  PDL nu-ți asumă paternitatea bannerelor. De asemenea,  Andreea Paul a declarat că bannerele care au apărut nu sunt executate de către PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel