Parisul INTERZICE sportul în aer liber pe timpul zilei

Autoritățile franceze au înăsprit măsurile de carantină din capitală, interzicându-le astfel parizienilor să facă sport în afara locuinței în intervalul 10:00-19:00, încercând astfel să limiteze răspândirea noului coronavirus.

Autoritățile franceze au înăsprit măsurile de carantină din capitală, interzicându-le astfel parizienilor să facă sport în afara locuinței în intervalul 10:00-19:00, în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus, conform The Guardian.

Decizia a venit după ce politicienii și doctorii francezi s-au îngrozit când au văzut că, doar pentru a ieși din casă, toată lumea s-a apucat de alergat, creându-se astfel aglomerații, în ciuda ordinilor guvernamentale care obligă cetățenii să stea în casă.

Activitățile fizice în afara locuinței, înainte de 10 și după 19

Birourile de presă ale poliției și primăriei din Paris au transmis, într-o conferință comună, că sporturile în aer liber nu vor mai fi permise între acele ore din timpul zilei. Oamenii care vor să meargă la alergat ar trebui să facă acest lucru doar după ora 19 sau de dimineață, până în ora 10.

Franța a luat măsurile de distanțare socială pe 17 martie, pentru a înăbuși răspândirea coronavirusului. Situația a fost extinsă până pe 15 aprilie, iar o nouă extindere este foarte probabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel