Părerea unui preot despre femeile care poartă pantaloni: "Foarte greu va fi! Nenorocirea vine"

Într-o scrisoare adresată preotului Nicolae Tănase, o mamă se plânge că fiica sa refuză să poarte altceva în afară de pantaloni. Iar răspunsul acestuia nu a întârziat să apară, chiar în timpul unei conferințe.

"Fetiţa mea cea mare are 11 ani. Poartă doar pantaloni pentru că nicio altă fată la şcoală nu poartă fustă. Eu, ca mamă, cum să o conving? Pentru că răul va creşte", este scrisoarea primită de preot.

Iar răspunsul preotului a fost unul neașteptat:

"Fetiţa dumneavoastră este în pericol să rămână nemăritată. De ce? Pentru că băieţii zdraveni la cap iubesc fete, nu băieţi. Ori dacă o fată se poartă numai în pantaloni ori foarte des în pantaloni, practic în îmbrăcăminte bărbătească, pierde din caracterele feminine, caracterele fineţii ei.

Şi atunci problema pantalonilor la femei sau problema îmbrăcămintei femeieşti la bărbaţi nu se pune că am eu ceva cu pantalonii tăi. Problema este că pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Şi nu o să mai atragi băieţi. O să atragi din ăștia nezdraveni. Nenorocirea vine dinăuntrul tău. Întrebarea este dacă înţelegi că tu eşti sexul fin", a spus preotul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel