Papa Francisc în România. Obiectele INTERZISE la evenimente

Alexandru Ichim / 28 mai 2019 / 13:44 Salveaza PDF Comentarii

Papa Francisc în România. Obiectele INTERZISE  la evenimente   Pelerinii care doresc să participe la evenimentele programate cu ocazia vizitei Papei Francisc în România sunt obligați să respecte o serie de măsuri foarte importante. 

Papa Francisc în România. Obiectele INTERZISE  la evenimente

 

Organizatorii evenimentelor, dar și autoritățile locale le recomandă pelerinilor să respecte o serie de măsuri ce țin de securitatea Sfântului Părinte. În caz contrar, accesul în zonele vizate va fi interzis. 

Participanții la momentele religioase au acces doar cu câteva obiecte. 

Sunt permise: apă de băut îmbuteliata în plastic (PET), pelerină de ploaie sau umbrelă, medicamente, scaun pliabil, alimente.

Sunt interzise: orice fel de armă, materiale inflamabile sau explozibile, gaze lacrimogene, orice materiale care pot produce paralizia sau iritații, băuturile alcoolice, orice obiecte care pot provoca tulburări de ordine, folosirea materialelor de sticlă.

Accesul la toate evenimentele publice la care va participa Papa Francisc se va face după derularea măsurilor de verificare în filtrele de securitate amplasate în zonă, iar autorităţile îi sfătuiesc pe cei care vor să asiste să-şi planifice bine călătoria, să sosească din timp, pentru a evita aglomeraţia şi a trece în timp util prin filtrele de securitate. 

Vezi și: CFR a publicat programul trenurilor către Iași, Blaj și Miercurea Ciuc

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23