Papa Francisc, decizie în premieră în istoria Vaticanului

Debut în cinematografie pentru Papa Francisc. Suveranul Pontif va juca într-un film de lung-metraj, interpretându-și propriul rol în proiectul cinematografic ''Beyond the Sun/Dincolo de Soare". Este pentru prima dată când un şef al Bisericii Catolice interpretează un rol într-un film.

Filmul va fi unul religios, bazat pe evanghelii, scrie Agerpres. Papa Francisc ar fi cerut cineaștilor să creeze un film care să transmită copiilor mesajului lui Isus.

Suntem entuziasmați și ne exprimăm recunoștința față de Sanctitatea Sa, faptul că papa Francisc participă la acest film este dincolo de cuvinte. Nu este doar un film pentru noi, este un mesaj și cine ar fi putut mai bine să fie alături de noi pentru a transmite un mesaj social și spiritual decât Papa, a declarat Andrea Iervolino, unul dintre cofondatorii casei de producție Ambi Pictures, care va realiza filmul.

Graciela Rodriguez a scris scenariul filmului și va fi coproducătoare alături de Gabriel Leybu, filmările urmând să înceapă în Italia, cât de curând.

Monseniorul Eduardo Garcia îi va oferi Papei Francisc consultanţă pentru rolul interpretat în film.

Toți banii care vor fi strânși din acest film vor fi oferite unor fundaţii de caritate pentru copii din Argentina, țara natală a suveranului pontif.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel