PAOK. Răzvan Lucescu, parcurs fabulos. Cadou de ziua românului

Darius Muresan / 18 feb 2018 / 08:30
Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, PAS Lamia, în etapa a 22-a din Superliga Greciei. 

PAOK a ajuns, astfel, la zece victorii consecutive în campionat, în ziua în care tehnicianul român a împlinit 49 de ani.

În urma acestui succes – al zecelea la rând în campionat şi al 15-lea consecutiv în toate competiţiile – PAOK a acumulat 52 de puncte şi s-a distanţat la cinci puncte de locul 2, ocupat de AEK Atena, şi la nouă de campioana en titre Olympiacos, scrie Prosport. Principalele urmăritoare ale echipei lui Răzvan Lucescu nu au apucat, însă, să joace în această rundă. Lamia ocupă locul 13, cu 20 de puncte.

În ultimele 15 meciuri, PAOK a înscris 45 de goluri şi a primit doar patru. De altfel, echipa pregătită de Răzvan Lucescu are 17 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile. PAOK nu a mai pierdut din 5 noiembrie 2017, când a fost învinsă, în deplasare, de AEK Atena, 1-0.

[citeste si]

Pentru PAOK urmează derby-ul cu Olympiacos, programat pe teren propriu, duminică, 25 februarie, de la 19:30, în etapa a 23-a din campionatul Greciei.