PAOK - AEK. Răzvan Lucescu, prima reacție după nebunia din Grecia

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat la PAOK-AEK, meci jucat cu titlu pe masă și în care echipa sa a reușit să marcheze controversat în minutul 90.

"Noi am marcat în minutul 90, cei doi arbitri au validat golul, au urmat protestele celor de la AEK şi nu ştiu ce s-a mai întâmplat de s-a anulat golul. A fost o nebunie totală. Golul a fost validat pentru 3-4 minute. Apoi, chiar nu ştim ce s-a mai întâmplat. S-a creat senzaţia că golul ar urma să fie anulat, apoi a intervenit acel moment cu intrarea patronului pe teren.

Cei de la AEK au mers la vestiare, arbitrii au mers la vestiare, au fost multe discuţii acolo, iar în final arbitrii au anunţat că meciul trebuie să se reia. Cei de la AEK au refuzat să intre pe teren, au vrut să afle decizia înainte de a intra pe teren. AEK n-a mai vrut să intre pe teren, justificând că, din motive de securitate, nu mai pot juca meciul.

Sunt 100% alături de patronul meu, este un om cu mult bun simţ. Pot să vă spun că este un om care a investit zeci de milioane în fotbal şi a vrut ca echipa lui să câştige meciurile doar pe teren, nu în alte părţi", a spus Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport, informează Prosport.

Campionatul a fost suspendat

[citeste si]

Guvernul de la Atena a decis, luni, suspendarea pe termen nelimitat a campioantului de fotbal din Grecia, după incidentele de la meciul dintre PAOK Salonic şi AEK Atena, meci întrerupt în minutul 90, după ce reuşita lui Varela a fost anulată.

Fostul fundaş al FCSB-ului a trimis în plasă cu o lovitură de cap în minutul 90, Paschalakis a fost bătut, dar peste minge a sărit brazilianul Mauricio, înainte ca aceasta să intre în plasă. Iniţial a fost validat golul, dar mai apoi asistentul a intervenit şi i-a comunicat centralului că a fost ofsaid. Mauricio era în afara jocului, dar nu se afla pe direcţia portarului Paschalakis, deci nu l-a influenţat pe acesta. Portarul celor de la AEK a fost bătut, fără ca Mauricio să influenţeze în vreun fel traiectoria balonului şi de asemenea fără să intervină în câmpul vizual al jucătorului aflat între buturi. După ce golul a fost anulat, totul s-a transformat într-un haos general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel