Panică la liceu: Cinci elevi, spitalizați din cauza unei fiole sparte

Patru fete și un băiat, elevi în clasa a VII-a la liceul teoretic George Călinescu din Constanţa, au ajuns de urgență la spital, intoxicați cu sulfat de amoniu, după ce un coleg a spart în timpul unei pauze o fiolă cumpărată de la un magazin de Halloween.

„Copiii inhalaseră o substanță volatilă. În urma inhalării acestei substanțe copiii prezentaseră mai multe vărsături și prezentau în continuare senzație de vomă", a declarat Ionuț Cealera, director medical Serviciul de Ambulanță, scrie Digi 24.

„Toți cinci sunt stabili hemodinamic și respirator, nu pun probleme deosebite", a declarat Rodica Tudoran, medic șef Serviciu de Urgențe.

„Unul dintre colegi a avut o fiolă cumpărată de la un magazin de Halloween și cam atât. Se simte bine, e ok", a spus un părinte.

Elevul care a spart fiola a ignorat ce era scris pe eticheta produsului cumpărat, unde se preciza că mirosul poate provoca alergii.

Consiliului profesoral al liceului se va întruni săptămâna aceasta, urmând să hotărască ce sancțiuni vor fi luate pentru elevul care a provocat incidentul, a pecizat Elena Crăcea, directorul instituției de învățământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel