Pacienți cu insuficiență respiratorie, neinfectați cu COVID-19, transferați cu elicopterul

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Doi adulţi cu insuficienţă respiratorie, non-COVID, au fost preluaţi de un elicopter MAI pentru a fi transportaţi de la Botoșani la Iaşi.

Un elicopter Mi-8 aflat în dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne, format din echipaj medical aparţinând UPU- SMURD Iaşi, a decolat, vineri, de la Botoşani către Iaşi, având misiunea de a transporta de urgenţă doi adulţi cu insuficienţă respiratorie, a anunţat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, transportul pacienţilor către elicopter s-a realizat în condiţii de maximă siguranţă cu două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Botoşani.

Au fost preluați de echipajele SMURD 

La aterizarea în Iaşi, aceştia au fost preluaţi de un echipaj de intervenţie pe autospeciala de transport victime multiple şi transportaţi în siguranţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Spiridon" Iaşi, în vederea acordării îngrijirilor medicale care se impun.

"Pacienţii transportaţi în această după-amiază nu sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2", se precizează în comunicatul DSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel