Oţelul Galaţi a rămas fără sponsor. ArcelorMittal și-a anunțat retragerea de a mai susţine clubul

interviu-Thierry-Le-Gall-10-300x289
interviu-Thierry-Le-Gall-10-300x289

Campioana României, Oțelul Galați, a primit o lovitură dură după cea de-a două înfrângere din Liga Campionilor: sponsorul principal, ArcelorMittal, și-a anunțat retragerea de la club.

[caption id="attachment_107129" align="alignleft" width="300" caption="Thierry Le Gall"][/caption] Reprezentanții companiei care a sprijit până acum gruparea gălățeană au anunțat, miercuri, că nu vor să mai investească în echipa de la malul Dunării, potrivit ziare.com.

"Viitorul clubului Oțelul nu este alături de ArcelorMittal, noi fiind principal sau singurul sponsor. Vrem să invităm investitori care au dorință să aibă o relație pe termen lung cu Oțelul și să preia conducerea clubului. Nu există o altă orientare în ceea ce ne privește.", a spus Thierry Le Gall, CEO al ArcelorMittal Galați.

Oficialul a menționat că nu a purtat nicio discuție pentru vânzarea echipei, deoarece nu există niciun investitor interesat.

Oțelul Galați încasează anual câte două milioane de euro de la ArcelorMittal, bani care au ajutat la menținerea clubului în Liga 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel