Ostaticii unui licean din Wisconsin au fost eliberaţi. Adolescentul s-a împuşcat

Wisconsin
Wisconsin

Liceanul în vârstă de 15 ani, înarmat cu două pistoale, care a ţinut ostatici luni vreme de cinci ore un profesor şi 23 de elevi într-un liceu din Wisconsin, în nordul SUA, i-a eliberat teferi şi nevătămaţi şi s-a rănit singur după ce a întors spre sine una dintre arme, relatează AFP şi AP, citând surse locale.

Adolescentul s-a împuşcat după ce poliţiştii, care auziseră trei focuri de armă, au intrat în sala de clasă unde băiatul îi ţinea pe ostatici, a afirmat şeful poliţiei din orăşelul Marinette unde a avut loc incidentul, Jeff Skorik, în cadrul unei conferinţe de presă. Atacatorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost spitalizat cu o rană de glonţ, însă ostaticii sunt toţi teferi şi nevătămaţi, a adăugat el.

Liceanul a intrat în sala de clasă la finele orelor de curs, în jurul orei locale 15:00 (20:00 GMT), înarmat cu două arme de foc, un pistol semiautomat de calibru 22 şi un pistol de 9 milimetri, a precizat Jeff Skorik. Gloanţele găsite la locul incidentului dovedesc că băiatul a folosit ambele arme, a mai spus el.

După ce au auzit focuri de armă, poliţiştii, care erau în contact telefonic cu profesorul, 'au spart uşa, au intrat în sala de clasă şi l-au văzut pe suspect', a precizat şeful poliţiei. 'În acel moment suspectul a tras un foc de armă şi s-a rănit', a adăugat el. Incidentul s-a încheiat la ora locală 20:03. Puţin mai devreme liceanul eliberase un grup de cinci elevi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel