OSMTH România: Regretăm îndârjirea celor ce au avut ca scop deturnarea refendumului

Referendum - foto simbol
Referendum - foto simbol

Marele Prior General Magistral al României (OSMTH) a transmis un punct de vedere după rezultatul referendumului privind familia.

”Stimați concetățeni,

După încheierea votului la referendum, un exercițiu democratic inițiat în urma unui demers civic, am constatat, cu dezamăgire, că doar puțin peste 20% din populație a dovedit atașament față de valorile cavalerești manifestându-și, cu demnitate și onoare, opțiunea prin vot. Dintre aceștia, marea majoritate și-a manifestat profesiunea de credință și devotamentul față de valorile creștine.

Acest rezultat nu îl considerăm un eșec. Este o experiență în plus și o reconfirmare a faptului că misiunea noastră, de a apăra religia creștină și de a lupta pentru răspândirea Cuvântului Domnului, este necesară și actuală. Asumată încă din 1118, de la înființarea Ordinului, această misiune este cu atât mai anevoioasă cu cât strategiile și metodele celor ce-i sunt împotrivă devin mai diverse și mai sofisticate. Armele noastre actuale sunt Cuvântul și Fapta. Avem datoria de a ne strădui spre a le folosi cu mai mult spor în apărarea valorilor creștine, a Sfintelor Scripturi și a Sfintei Tradiții. Asigurăm pe toți dreptmăritorii creștini că nu vom renunța la nobila noastră cauză și nu vom dezerta în fața provocărilor acestor vremi.

Atac la clasa politică

Noi, Cavaleri și Doamne din Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH), Ordin eminamente creștin, unic moștenitor și continuator legitim al spiritului și al tradițiilor Ordinului Templier medieval, regretăm prefăcătoria de care a dat dovadă clasa politică în întregul său. Au urmărit doar să câștige capital electoral speculând, fiecare în felul său, acest demers care nu-i aparține. Regretăm, în egală măsură, îndârjirea celor ce au avut ca scop deturnarea sensului referendumului în numele unor filosofii sau ideologii opuse voinței lui Dumnezeu. Ca buni creștini însă nu le vom judeca faptele. Ne încredem cu tărie în Cuvântul Evangheliei care spune: „Iată, vin curând şi plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui." (Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul 22 : 12).

Non Nobis Domine, Non Nobis, Sed Nomini Tuo da Gloriam !

Bucureşti, 9 octombrie 2018 A.D. (900 A.T.)”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel