Osama bin Laden, trădat de una din cele trei soții?

KENYA BOMBINGS LADEN
KENYA BOMBINGS LADEN

Cele trei soții ale lui Osama bin Laden, aflate în custodia autorităților pakistaneze, au ajuns să se certe între ele. Un ghid de buzunar cu detalii despre ascunzătoarea liderului reţelei teroriste Al-Qaida, utilizat de comandoul Navy SEAL în operaţiunea de eliminare a lui Osama ben Laden, sugerează că în complex a existat un “trădător”.

Cele doua saudite, mai în vârstă, dau vina pe a treia, tânăra yemenită care a fost lângă liderul al Qaida atunci când a murit, acuzând-o ca l-ar fi tradat, dezvăluind americanilor locul în care se ascunde.

Sauditele dormeau la etajul al doilea, în timp ce tânăra dormea la ultimul etaj. Din când în când, bin Laden le vizita. Oficialii pakistanezi care le interoghează acum pe cele trei femei susțin că ceea ce se întâmplă în acea casă semănă cu varianta islamica a serialului "Neveste disperate".

"Este foarte clar ca cele doua femei mai in varsta nu o placeau pe a treia", mai afirma sursa pakistaneza. Cele trei vaduve se cearta pana si pe incercarea de a-l apara pe fostul lider al al Qaida.

Inițial, s-a spus că tânăra yemenită a încercat să-l salveze, încasând chiar un glonț pentru el. Săptămâna trecută, însă, oficiali americani au dezvaluit că, atunci când soldații SEALS care l-au ucis pe bin Laden au ajuns la ultimul etaj al clădirii, au dat peste doua femei care se așezaseră în fața lui. Soldații le-au dat la o parte, temându-se că ar purta veste cu bombă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel