Orban, plângere pentru înaltă trădare. Chirieac: Dăncilă va fi suspendată! E un spectacol senzațional

Ludovic Orban, președintele PNL, a ajuns a sediul DIICOT unde este citat ca martor în plângerea pentru înaltă trădare pe care a făcut-o împotriva premierului Dăncilă.

Ludovic Orban a fost evaziv în declarații, precizând că partea israeliană nu ar trebui să vină la audieri și implicată în această anchetă.

Întrebat ce informații secrete au dat oficialii români, Ludovic Orban a refuzat să răspundă. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat în termeni duri prezența liderului PNL la DIICOT, precizând că se pregătește suspendarea Vioricăi Dăncilă.

„Din momentul în care a fost îndemnat să facă cererea, practic s-a lăsat folosit ca o coadă de topor, domnul Orban știa despre ce este vorba. Acum însă este un spectacol senzațional. Este exhibarea ticăloșiei și aștept și o medalie pentru ea. Asta este ce a făcut domnul Orban în acest moment prin declarațiile pe care le-a făcut.

Nu dânsul a făcut plângerea, probabil i s-a dictat. Dânsul mai știe că nu contează ce a scris acolo, important era mecanismul de tocat carne de om care trebuia pus în mișcare. Și s-a pus în mișcare. Doamna premier Dăncilă va fi suspendată din funcție. Nu s-a deranjat atâta lume degeaba. Orban e mândru pentru ticăloșia făcută.

Dacă doamna Dăncilă va fi suspendată pe o asemenea acuzație putem spune 'la revedere' democrației din România atât cât este ea. La guvernare poate să vină oricine în momentul acesta, va veni cine va trebui să vină”, a comentat Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel