Orban îl așteaptă pe Cioloș în PNL: Suntem într-o comunicare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că depinde doar de Dacian Cioloş dacă se înscrie în Partidul Naţional Liberal, el menţionând că există "o comunicare" cu fostul premier. 

"Sunt într-o comunicare cu domnul Cioloş. Sunt într-o comunicare cu oameni care au fost în structurile guvernamentale în perioada Guvernului Cioloş. Pe mulţi îi cunosc cu mult înainte de a fi în Guvernul Cioloş. Cu unii am mai şi colaborat de-a lungul timpului şi clar voi aduce lângă PNL oamenii care au arătat că au competenţa, expertiza necesară. Sunt într-o comunicare cu domnul Cioloş, nu o negociere. Depinde de dânsul (dacă vine sau nu în PNL - n.r)", a declarat Ludovic Orban, joi, la Europa FM. 

Liderul liberal consideră însă că PNL s-a raportat greşit la Dacian Cioloş în campania pentru alegerile parlamentare. 

"Asta a fost una din marile probleme ale partidului. Noi adoptasem un program de guvernare la Piteşti, program de guvernare pe care nu l-am putut folosi pentru că, desemnându-l candidat la funcţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş, noi a trebuit să defilăm cu 'Platforma 100', care nu este un program de guvernare, este o sumă de enunţuri cu caracter general. A fost un mare handicap, pentru că în timp ce adversarii noştri promiteau că va curge lapte şi miere pentru toate categoriile sociale, noi nu am avut un răspuns potrivit. A fost o greşeală! Orice partid politic trebuie să se prezinte în alegeri cu un program de guvernare cât mai clar şi cât mai realizabil. Dacian Cioloş pentru a fi susţinut ca şi candidat la funcţia de prim-ministru din partea PNL, conducerea trebuia să îi pună condiţia să se înscrie în PNL, să reprezinte PNL în aceste alegeri", a precizat Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel