Orban, discurs furibund la adresa lui Cîțu: Eu nu am adus nicio firmă de bodyguarzi. Am devenit sac de box pentru mulți colegi

Foto Facebook / Ludovic Orban
Foto Facebook / Ludovic Orban

Prezent la Bistrița, președintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac la baionetă împotriva premierului Florin Cîțu, contracandidatul său la Congresul PNL, principalul partid de guvernare din Coaliție.

Ludovic Orban l-a taxat pe Florin Cîțu după ce fostul premier a fost îmbrâncit la sediul PNL Sector 4 de bodyguarzii unei firme de pază. Totodată, Orban nu a „iertat” nici remanierea lui Alexandru Nazare.

Eu nu am adus nicio firmă de bodyguarzi la nicio conferință județeană. Eu nu am dat afară niciun membru al PNL dintr-o funcție publică ... doar pentru că. Doar pentru că nu mă susține pe mine!”, a precizat Ludovic Orban.

El a mai acuzat că nu sunt numiți în funcții publice reprezentanți ai filialei care s-a clasat pe locul trei pe țară la alegeri.

„Nu vreau să mă plâng de faptul că am devenit sac de box pentru mulți colegi de-ai mei. Sunt obișnuit. Sigur că sunt obișnuit să fiu atacat de PSD nu de colegi de-ai mei. Cu toate acestea vă garantez că nu voi răspunde și voi avea mesajul pozitiv, proiectul, viziunea și obiectivele mele”, a mai precizat Orban.

Amintim că premierul Florin Cîţu a anunţat, joi, în cadrul unei conferințe de la Palatul Victoria, remanierea lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor. Acesta a fost remaniat după ce a refuzat să demisioneze.

Oficial, Florin Cîțu a declarat că motivul remanierii lui Nazare e reprezentat de întârzierea unor proiecte la nivel ministerial, fără însă să le numească.

În aceeași zi președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind revocarea lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru de Finanţe.

Amintim că pe data de 25 septembrie a fost stabilit Congresul PNL unde liberalii vor alege noul președinte, între actualul șef al partidului Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel