EXCLUSIV  Oproaica (PES activists București): Dacă nu ne suim pe cadavre, vom reuși!

Oproaica
Oproaica

Coordonatorul PES activists București, Ovidiu Oproaica, a transmis un mesaj pentru următoarea 100 de ani care va trece peste România.

”Start către bicentenar!

Cu siguranță noi, din această comunitate online nu-l prindem, dar putem să ne apucă de astăzi cu determinare, profesionalism și viziune să construim fundația următorului centenar.

Poate cei ce au realizat Unirea sunt mândri unde a ajuns România acum sau poate nu.

Elitele de atunci, cu greutățile vremii de acum 100 de ani, au visat și au realizat o construcție care se numește România, vremurile sunt la fel de tulburi, dar în prezent facem parte din cea mai mare construcție politică din istorie, Uniunea Europeană, și e timpul să intrăm și noi pe un făgaș corect al evoluției și al valorii!

Elitele trecutului au străbătut istoria prin realizările lor. Elitele nu se inventează deoarece cartoanele cu titlu „Diplomă" la prima furtună sau ploaie zboară sau devin mai grele decât deținătorul lor.

Suntem diferiți și avem idealuri diferite. Un cercetător dintr-un centru universitar cu siguranță gândește și visează diferit față de un veteran dintr-un cătun vizitat doar înainte de alegeri, dar dacă construim corect, avem coloană vertebrală, și nu ne suim pe cadavre doar să ținem noi capul la suprafața fără să ne pese de cei din jur, vom reuși”, a spus Ovidiu Oproaica pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel