Oprescu: Suntem tot atât de deştepţi şi de frumoşi ca şi ei

Sorin Oprescu a declarat, duminică, la ieşirea de la urne că a votat pentru ca românii să ocupe locul pe care trebuie să îl aibă în Europa, precizează Agerpres.

"Am votat pentru a ocupa locul pe care trebuie să-l ocupăm noi în Europa, iar oamenii care merg acolo să vorbească despre România aşa cum trebuie să vorbească şi să putem să ne facem şi noi auziţi spunând cum sunt românii, pentru că nu avem niciun fel de emoţie. Suntem tot atât de deştepţi şi de frumoşi ca şi ei. Pentru aceasta am votat, având siguranţa că oamenii care ne reprezintă acolo într-adevăr vor face ceea ce trebuie să facă", a spus edilul general, care şi-a exercitat dreptul de vot la Şcoala nr. 17 Pia Brătianu.

Despre incidentele din timpul votului, Oprescu a declarat că "au fost insignifiante faţă de cum se întâmplau înainte, dar ştiţi că la emoţie întotdeauna dimensiunile sunt foarte mari, rămâne ca zilele următoare să se decanteze într-adevăr dacă au fost incidente serioase. Din ceea ce ştiu, nu cred că au fost incidente serioase".

Citește și: O nouă ALIANȚĂ POLITICĂ. Este girată de Sorin Oprescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel