Omul lui Armand, pus șef la Centrala Electrică Grivița, a văzut lumina. Imagini cu Dragoș Constantin, USR, închinându-se la moaște

A luptat pentru Clotilde Armand în pantaloni scurți și în șlapi, la voturile din USR. I-a îngrijit pagina de Facebook și i-a fost purtător de cuvânt la primărie. Doamna primar l-a pus șef la CET Grivița. Și iată ce face Dragoș Constantin, omul ei de mare încredere.

Dragoș Constantin a pornit de jos în USR. Ar fi  fost un fel de lipitor de afișe, la începuturile sale, dacă USR nu ar fi înlocuit campania clasică, out-door, cu mesajele postate pe Facebook. Practic, a lipit afișe pe pagina de Facebook a viitoarei primărițe de la sectorul 1, Clotilde Armand.

În luptele din interiorul partidului, tânărul postator a fost uh fidel al doamnei Clotilde. Presa amintește un celebru episod din vara lui 2018, când Dragoș Constantin a venit în șlapi și pantaloni scurți la o ședință, la sediul din strada Popa Tatu, ca să îi dea votul doamnei Armand într-o zi de weekend. 

Ajunsă la Putere, doamna l-a recomandat angajaților din primarie drept "specialist in Comunicare", așa că de la lipitor de afișe pe Facebook, tânărul licențiat în arte plastice a urcat la șefia departamentului de presă al Primăriei Sectorului 1. Alegerea s-a dovedit mai puțin inspirată: fire de artist, proaspătul consilier personal al doamnei Clotilde a avut o relație tensionată cu o parte a jurnaliștilor acreditați și nu a ajutat-o prea mult la imagine pe primărița de la sectorul 1.

ca urmare, la comunicarea cu presa a fost adus un ziarist din presa doamnei Armand, Ionel Stoica ( Ziare.ro), iar dl Dragoș Constantin a fost avansat, ținând cont și de competențele sale (licență și master în pictură), la șefia Centralei Electro-Termice Grivița.

Odată ajuns la conducerea unei centrale electrice, putem spune că dl Constantin a văzut lumina, ca Saul pe drumul Damascului. Știm că USR a fost constat critic la adresa Bisericii și a considerat religia ca fiind doar un obstacol minor în calea progresismului revoluționar. Una dintre lozincile folosite de USR-PLUS pentru a se identifica pe scena politică a fost ”Vrem spitale, nu catedrale”, iar i pe rețelele de socializare a folosit frecvent ironia, dacă nu sarcasmul mergând până la desființarea socială a ”pupătorilor de moaște”.

Ca urmare, am fost foarte mirați când cititori DCNews ne-au trimis la redacție fotografii cu, cel mai probabil, consilierul USR-PLUS închinându-se la moaște, în paraclisul Catedralei Neamului, catedrală în locul căreia se puteau construi două-trei spitale.

Am bănuit că pozele sunt trucate, că e un fake news, dar cititorul care ni le-a trimis se jură că a fost de față și l-a văzut pe Dragoș Constantin închinându-se în paraclis. Fiind un om religios, care s-a întâlnit cu presupusul închinător la moaște în Biserică, am avea unele motive să-l credem. 

Pe dl Constantin nu-l putem întreba dacă a revenit în turma păstorită de Prea Fericitul Daniel: de când a fost purtător de cuvânt al lui Clotilde Armand a aplicat principiile transparenței (de, primăria de sticlă a promisă de candidatul USR) blocând jurnaliștii care o critică pe doamna primar. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy