TEROARE în Paris. 100 de ostatici la un concert de ROCK - se întâmplă ACUM

În urmă cu două săptămâni, 26 de oameni mureau pe ringul de dans, în ‪Club Colectiv‬. În această noapte, la aproximativ aceeași oră, zeci de oameni sunt uciși într-un ‎atentat‬ terorist, într-o sală de spectacol, în Paris‬, iar alți 100 sunt luați ostatici la un concert de rock.

UPDATE: 100 de persoane au murit în Bataclan. Sunt date oficiale furnizate de poliția franceză. 

UPDATE 01:55 Asaltul de la Bataclan s-a încheiat, doi teroriști au fost uciși, a declarat jurnalistul Matei Vișniec, stabilit la Paris, citând posturile de televiziune dn Franța.

UPDATE 01:34 La Bataclan se aud din nou focuri de armă intense. Există informații că forțele speciale au declanșat asaltul.

UPDATE 01:30 Cinci explozii au fost auzite lânga sala de concerte Bataclan, unde sunt ținuți ostatici.

UPDATE 01:23 O jurnalistă de la Europe 1 a povestit: "Doi sau trei indivizi au început să tragă cu armele. Atacul a durat 15 minute. A fost foarte violent, toată lumea a fugit către scenă. Au fost imagini șocante".

UPDATE 01:22 - Bataclan, unde are loc luarea de ostatici, este una dintre cele mai cunoscute săli de spectacol din Paris și are o capacitate de 1.500 de locuri. Vineri seară, la Bataclan avea loc un concert rock al formației americane Eagles Of Death Metal.


UPDATE 01:20: Peste 200 de soldați au fost mobilizați în arondismentele 10 și 11.

 

Eagles Of Death Metal ce soir pour un nouveau concert complet !Ouverture des portes : 18h30White Miles (Première partie) : 19h30Eagles of Death Metal : 20h45

Posted by Le Bataclan on 13 Noiembrie 2015

UPDATE 00:57: Președintele Francois Hollande: Am decretat starea de urgență în toată Franța. Într-o scurtă alocuțiune susținută înainte de începerea ședinței Consiliului de Securitate, Hollande a precizat că face un apel la francezi pentru a rămâne calmi.

(w670) 

UPDATE 01:00 Intervenție pentru eliberarea ostaticilor. Trupe speciale intervin în aceste momente.

UPDATE 00:56 - Bilanţul atentatelor din Paris a crescut. Cel puţin 60 de persoane au fost ucise, iar alte sute sunt rănite în urma atacurilor teroriste comise vineri seară în Paris, anunţă surse din cadrul poliţiei citate de AFP.

Persoane înarmate au luat mai mulţi ostatici în sala de concerte Bataclan din Paris, unde se desfăşura un concert rock. În acest moment vorbim de circa 100 de ostatici.

Cel puţin 60 persoane au murit în exploziile şi în atacurile cu arme automate comise vineri seară la Paris, anunţă surse din cadrul Poliţiei citate de AFP.

VEZI ȘI: Angela Merkel tronează peste tragedia de la Paris

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel