Oana Bîzgan, candidată USR, răspunde tăios după atacul lui Ponta

Oana Bîzgan, candidată USR, membră în trei Consilii de Administrație: Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), SALROM și Daewoo-Mangalia Heavy Industries, a reacționat după ce Victor Ponta a acuzat-o că s-a conectat la robinetul de bani publici chiar înainte ca USR să ajungă la guvernare.

"Victor Ponta ma acuza ca m-am conectat la robinetul banului public in conditiile in care el: „este acuzat de folosirea influenţei politice şi complicitate la spălare de bani. Potrivit anchetatorilor, în 2012, pe când era şef al PSD, Ponta l-ar fi înscris pe Ghiţă pe listele parlamentare într-un colegiu eligibil. În schimb, Sebastian Ghiţă ar fi investit 220 de mii de euro în venirea lui Tony Blair în România, lucru care i-ar fi adus capital electoral lui Ponta".

Daca asa se numeste, as vrea sa ii transmit ca aceasta conectare am facut-o tocmai pentru a opri robinetul prin care sunt dirijati banii contribuabililor catre interesele de partid prin oamenii supusi si incompetenti pe care i-a numit guvernarea sa la conducerea companiilor de stat. Anul acesta le-am pus dop... si doare!

Dl. Ponta, in ciuda controlului judiciar si a codului de etica PSD (da, se pare ca exista!), a obtinut de la prietenii lui derogare si de aceasta data ca sa poata candida din nou pe listele PSD (cauta oare un refugiu de frica justitiei in Parlament?).

[citeste si]

Eu am fost selectionata inainte sa ma implic politic si consider ca ar fi iresponsabil sa imi abandonez echipele de frica unor acuze politice. Spre deosebire de dl. Ponta, cand voi deveni incompatibila cu aceste pozitii dupa 11 decembrie, imi voi da imediat demisia. Iar cand voi fi in Parlament, ma voi asigura ca dupa mine vin altii care tot dopuri la furtul banului public vor pune pana cand vor intelege toti ca politica e facuta pentru oameni, nu pentru castigurile unor indivizi", a transmis Oana Bîzgan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel