EXCLUSIV  O ZODIE este avertizată săptămâna asta pe partea de sănătate: Nu vă speriați, nu vine nicio APOCALIPSĂ

Horoscop 4-10 octombrie 2021. Daniela Simulescu a făcut noi anunţuri pentru toate zodiile.

"Recomandare principală săptămâna viitoare ar fi să nu te cerți cu colegii. Să nu îi pui să promită lucruri, să nu-i obligi să facă așa cum faci tu sau nici tu să nu-i copiezi prea mult. Vor fi situații în care veți fi expuși la momente în care cineva trebuie să ia o decizie. O să fie o amânare, o evitare, nimeni nu vrea să ia decizii și din cauza acestui lucru, pentru că mai este și Mercur Retrograd, se amână, se întârzie, se blochează, se limitează și nu o să vă convină această stare, bineînțeles.

Pentru cei care sunt în cursul unor investigații medicale, unor discuții cu doctorii, în zona asta de sănătate, cereți și a doua opinie, nu vă speriați, verificați, asigurați-vă de fiecare dată că ați luat toate măsurile astfel încât să puteți începe un tratament. Nu luați de bună tot ceea ce se zice.

Vă atrag atenția că aveți aspecte bune. Pentru cei ce doresc să facă o schimbare pe plan profesional nu se întâmplă nimic, credeți-mă. Nu vine nicio apocalipsă dacă în sfârșit aveți curajul să faceți, să vă aruncați într-un alt domeniu, în alt loc de muncă.

Guvernatorul vostru, Venus, trece în casa a 8-a, începe o perioadă bună pentru tot ce înseamnă intimitate, dormitor, dar și pentru tot ce înseamnă zona de regăsire, de cicatrizare a unor răni sentimentale mai vechi", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS, nativilor sau celor cu ascendentul în Taur.

 

Vezi mai multe în video:

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel