EXCLUSIV  O ZODIE e pusă la mare ÎNCERCARE. Mare ATENȚIE! "Să vă CERTAȚI, TUPEU! Să spuneți ASTA ca un copil RĂNIT"

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 17 - 23 august 2020. Iată ce ți-au rezervat astrele.

"Unii colegi vor să se dea mai mari decât sunt, dar voi știți că voi faceți munca din spate, deci nu-i lăsați. În momentul în care aveți întâlniri sau vorbiți cu persoanele cu autoritate, nu-i lăsați doar pe ei să zică că ei au făcut, că ei au dres. Adică nu trebuie să le ziceți: Nu ai făcut tu! Eu am făcut! Ci trebuie să intrați și voi și să spuneți că eu am făcut aia, eu am discutat aia. Nu-i lăsați doar pe alții săptămâna aceasta.

Și dacă vi se dă mai mult de muncă, vă rog să vă asigurați că atunci când o preluați spuneți că da, o preluați acum, însă nu o să o preluați pentru totdeauna. Dacă o preluați pe timp îndelungat așteptați și alte condiții. Trebuie să aveți curaj săptămâna aceasta, tupeu. Ba chiar v-aș recomanda să fiți obraznici la locul de muncă și să îndrăzniți ceea ce n-ați îndrăznit. V-aș recomanda să vă și certați!

"Anxietatea e ridicată. Vă atrag atenția!"

Vedeți dacă sunt niște atacuri de panică săptămâna aceasta, anxietatea la locul de muncă e ridicată, e la un nivel foarte mare, tocmai pentru că nu vă convin lucruri și vă recomand să spuneți, să spuneți precum un copil rănit, supărat, răzgâiat, un copil care e în contact cu nevoile sale.

Doi la mână, vă atrag atenția asupra cheltuielilor, pentru că vor fi mai multe cheltuieli pe care le veți face pe nesimțite și de acolo veți fi nevoiți să vă refaceți stilul financiar. La sfârșitul săptămânii Soarele intră în Fecioară și vă ca aduce către partener, adică nevoile lui vor deveni mai importante", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Pești.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel