O organizaţie PNL are o nouă conducere

Organizaţia municipală Deva a PNL va fi condusă de un nou preşedinte interimar şi doi prim-vicepreşedinţi, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele interimar al filialei judeţene PNL Hunedoara, Florin Roman.

Florin Roman. Astfel, noul preşedinte interimar al PNL Deva a fost desemnat Mihai Irimie, actualul primar al comunei Şoimuş, iar funcţiile de prim-vicepreşedinţi au fost ocupate de Irinel Faur, fost preşedinte al PNL Deva, şi de Florin Şandru. Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara a explicat că numirea lui Mihai Irimie la conducerea organizaţiei Deva are la bază raţiuni ce ţin de atitudinea politică şi de rezultatele acestuia în alegerile locale.

'Sunt două motive care m-au determinat să merg pe această propunere, după ce am discutat cu colegii mei din judeţ: este un om tânăr, este un om care a confirmat în alegeri, (într-o localitate n.red.) foarte aproape de Deva. Îmi place că are atitudine, îmi place că-şi doreşte şi că ştie să facă opoziţie', a declarat preşedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman.

[citeste si]

Acesta a mai anunţat că în conformitate cu statutul partidului, în funcţia de secretar general al filialei judeţene PNL Hunedoara a fost numit Vasilică Potecă. 'Este pliat pe stilul meu de lucru. Îmi plac liberalii harnici, care vorbesc puţin şi fac multe', a argumentat Roman. Preşedintele PNL Hunedoara a mai spus că organizaţiile locale vor începe pregătirile pentru alegerile parlamentare, candidaturile finale urmând să fie decise în urma unor sondaje de opinie. În cazul municipiului Deva va fi efectuat un sondaj suplimentar, cu referire la posibila organizare de alegeri pentru funcţia de primar, dată fiind situaţia juridică a actualului edil, Mircia Muntean.

Ordinea pe listele pentru alegerile parlamentare va fi stabilită în jurul datei de 22 august, după ce candidaturile vor fi analizate de o comisie formată din mai mulţi membri, între care preşedintele PNL Hunedoara şi primarii din oraşele Călan, Haţeg şi Petroşani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel