O nouă bătaie în Liga I. Director de la Hermannstadt, băgat în spital de un jucător

Scandal uriaș la Hermannstadt după ce un jucător l-a bătut pe directorul sportiv.

Directorul sportiv Răzvan Zamfir a fost bătut de fotbalistul croat Filip Jazvic. Dezvăluirea a fost făcută chiar de preşedintele clubului Hermannstadt, Iuliu Mureşan, care a explicat şi cum s-au întâmplat lucrurile între cei doi.

"Noi am decis că doi, trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvic, să îi transmită că vrem rezilirerea amiabilă a contractului. A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract", a spus Iuliu Mureșan, potrivt Gazetei Sporturilor.

După incidentul cu Anamaria Prodan care l-a lovit extrem de violent peste față pe antrenorul Dan Alexa, acesta este un nou incident în Liga 1. Filip Jazvic l-a luat la pumni pe Răzvan Zamfir, supranumit "Moggi de România".

”Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului” a mai anunțat Iuliu Mureșan. Filip Jazvic a semnat cu Hermannstadt în ianuarie și a reușit să bifeze 17 partide în toate competițiile, în care a punctat de două ori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel