O familie din Giurgiu a rămas fără NIMIC. Incendiul le-a ars casa, bunurile și actele

Un incendiu violent a cuprins locuința unei familii din Giurgiu. Flăcările le-au luat tot ce aveau. Intervenția pompierilor a fost una dificilă. 

O familie din localitatea Milcovăţu a rămas fără locuinţă, fără bunuri şi fără documentele personale după ce casa i-a luat foc luni, pompierii acţionând mai mult de patru ore pentru lichidarea incendiului, scrie Agerpres. 

"ISU Giurgiu a fost solicitat luni pentru a interveni la un incendiu produs la un imobil compus din parter şi etaj în localitatea Milcovăţu. La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi ai Gărzii de Intervenţie Mihăileşti cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Din cauza flăcărilor violente şi pentru că focul se extindea cu repeziciune, iar în interiorul locuinţei se aflau şi patru tuburi cu gpl şi o butelie cu gaz, existând pericolul producerii unei explozii, în ajutor au sosit şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. La momentul sosirii echipajelor de pompieri a fost constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat, la nivelul locuinţei şi în curtea acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi", se arată în comunicatul de presă emis de ISU Giurgiu.

Proprietarii locuinței s-au autoevacuat

Cei doi proprietari, soţ şi soţie, s-au autoevacuat din locuinţă la momentul izbucnirii incendiului.

Intervenţia pompierilor a fost dificilă şi a durat peste patru ore din cauza vântului care a bătut la rafale cu viteze de aproximativ 60 de kilometri la oră.

În urma incendiului casa a ars în întregime, precum şi mobilierul, obiectele vestimentare, bunurile din interiorul locuinţei, hainele şi documentele personale ale proprietarilor. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel