Nuntă Dragnea Jr. Codrin Ștefănescu: Am uitat toți de problemele politice

Nuntă Dragnea Jr.
Nuntă Dragnea Jr.

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, invitat la nunta lui Valentin Dragnea, a vorbit despre petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov și a dezvăluit ce i-a făcut pe invitați să uite de problemele politice.

Codrin Ștefănescu a mărturisit că nunta fiului Președintelui PSD, Liviu Dragnea, i-a făcut pe toți politicienii să uite de problemele din domeniu cu care se confruntă, iar toți invitații au dansat până în zori.

A fost o petrecere reușită. Toată lumea s-a simțit minunat. Am dansat ca niște români normali, care s-au simțit bine la o petrecere, împreună cu prieteni și colegi. Nu suntem ași în ale dansului, dar ne-am simțit foarte bine. Am dansat până la 7 jumate dimineața. De obicei nunțile la români 2-3 zile, dacă ar fi fost programată sâmbăta, probabil duminică am fi fost toată ziua la ciorba de potroace, dar astăzi a fost pe la 13 și acum deja sunt în drum spre casă. 

Și mirii se simțeau fericiți când ne vedeau pe toți cât de bine ne-am simțit. Toată lumea a dansat. A fost o petrecere ca la români, cu sarmale, vin. Am uitat toți de problemele politice cu care ne confruntăm. Nu a fost nimeni care să stea pe scaun, a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel