Numărul de telefon al lui Boris Johnson, public pe internet

Facebook Boris Johnson
Facebook Boris Johnson

Numărul de telefon al premierului Marii Britanii, Boris Johnson, este disponibil pe internet de mai bine de 15 ani. Acesta a fost publicat într-un comunicat de presă, iniţial. 

Săptămâna trecută, oficialii guvernului au negat că Johnson ar fi fost sfătuit să-și schimbe numărul de telefon. Deputatul laburist Rachel Hopkins a declarat că disponibilitatea numărului de telefon al lui Johnson pe internet are implicații pentru securitate și crește riscul șantajului.

Downing Street a refuzat să comenteze joi seară, după ce informația că numărul de telefon al premierului poate fi găsit pe internet a fost raportată pentru prima dată de buletinul informativ Popbitch.

Boris Johnson nu a putut fi contactat

 

În 2006, Johnson era deputat și ministru pentru învățământ superior al „guvernului din umbră” al opoziției de atunci, iar în comunicatul de presă aflat încă în mediul online îi invita pe jurnaliști să-l contacteze pentru declarații suplimentare cu privire la o problemă legată de acest domeniu.

Agenția de presă PA a sunat la numărul de telefon joi seara, dar telefonul era închis și un mesaj automat spunea: „Vă rugăm să încercați mai târziu sau să trimiteți un sms”, scrie Digi24.

În ultimele săptămâni, Johnson a fost criticat pentru modul în care își folosește telefonul mobil, pe fondul unui subiect mai vast privind activitățile de lobby în cadrul guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel