"Nu putem șterge cu buretele relațiile opozante dintre PDL și PNL"

Blaga Antonescu.jpeg
Blaga Antonescu.jpeg

Vicepreşedintele PDL, Radu F. Alexandru, este de părere că problemele din trecut dintre PDL și PNL nu pot fi "şterse cu buretele".

Radu F. Alexandru pledează pentru "răbdare şi înţelegere" în discuţiile privind fuziunea PDL-PNL: "N-avem voie să credem că nu vor fi probleme locale. Au apărut anumite rezerve fie la nivel de organizaţie, fie la nivelul chiar unor lideri naţionali ai PNL-ului, care s-au exprimat într-un mod mai puţin constructiv. Au fost opinii care până la urmă au un firesc al lor".

VEZI ȘI: PDL și PNL, sarcină oficială de la PPE să fuzioneze

"Nu avem voie nici noi să uităm şi nici să îi lăsăm pe alţii să creadă că am uitat şi că este uşor de trecut cu buretele peste faptul că doi ani de zile, doi ani şi mai bine, PNL-ul a făcut parte din USL şi relaţiile politice între PDL şi USL, implicit cu PNL-ul, au fost relaţii extrem de opozante şi extrem de ferme. Deci asta e o realitate pe care nu avem voie nici s-o uităm, nici s-o ignorăm şi nici s-o ascundem. Este normal că anumite răni, anumite traume, anumite amintiri nu foarte plăcute trebuie tratate ca atare, cu grijă, cu răbdare, cu înţelegere şi mers mai departe", este de părere Radu F. Alexandru, conform RFI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel