Noul antrenor al FCSB, atac direct la jucători: Unii nu trag la aceeaşi căruţă

Toni Petrea, noul antrenor al FCSB, i-a criticat pe jucătorii săi încă de la prima conferinţă de presă. 

"Am revenit la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale, din postura de antrenor secund, într-adevăr, iar acum este o provocare ca antrenor principal, însă nu am de ce să fiu îngrijorat, din contră, sunt chiar bucuros. 

Cu Laurenţiu Reghecampf am o relaţie foarte bună, vorbim, comunicăm, i-am cerut şi lui părerea şi totul este ok. Cu Tommy Neubert lucrez de când m-am apucat de această meserie, cu o pauză de câţiva ani, când a fost el plecat. Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie profesională foarte bună, am mare încredere în el şi sper să ducem echipa mult mai sus decât unde este acum.", a declarat Toni Petrea, conform digisport.ro

"Unii nu trag la aceeaşi căruţă"

"Dispunem de jucători talentaţi, tineri, de perspectivă şi rămâne acum ca ei să demonstreze că au valoare să ajungă la acel nivel la care s-a ajuns în perioada în care eu am mai fost la echipă.

Am urmărit fotbalul din România, nu am fost rupt de fenomen. Ce am văzut eu, nu mai erau o echipă, doar individualităţi care în timpul meciului nu trăgeau la aceeaşi căruţă să zic aşa", a mai spus Toni Petrea, la prima sa conferință de presă din postura de antrenor principal la FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel