Noi proteste în toată țara. Bogdan Chirieac: Guvernul nu mai are treabă cu poporul

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat cu privire la noile proteste ce au loc astăzi în Capitală și în marile orașe din România. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV unde a vorbit despre protestele anti restricții din Capitală și din țară. 

”Guvernanții nu au niciun răspuns, nu doar pentru cei care protestează, ci pentru tot poporul român. Au votat câțiva în 6 decembrie, a ieșit un rezultat în plină pandemie. De acolo a ieșit Guvernul care nu mai are treabă cu poporul pentru patru ani de zile. Agendele sunt separate. Agenda unora din USR e total separată, inclusiv a liderului. Acum cu restricțiile, una e să te opui restricției aberante de a închide magazinele la ora 18 și de a restricționa traficul pe străzi începând cu ora 20:00 și alta e cu restricțiile raționale, cu purtatul măștii, cu spălatul pe mâini, cu distanțarea fizică, cu testarea și așa mai departe. Sunt lucruri diferite care sunt amestecate din nefericire de către unii dintre manifestanți. Nu poți să spui că nu există pericolul, că nu există boala, că nu există victime, că sistemul medical nu e depășit. Nu e depășit doar în România ci și în Franța, Italia, Germania, etc.. Din nefericire Guvernul ignoră complet rațiunea și cerințele cetățenilor”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Este a șasea zi de proteste prin care manifestanții cer demisia Guvernului și ridicarea restricțiilor. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Proteste anti-restricții. Bulai, despre "punctul nevralgic" în Guvern: Chestiunea pe care politicienii o ascund

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel