NOI informații despre persoanele din microbuzul răsturnat în Salina Slănic

Ambulanta
Ambulanta

Un număr de 17 persoane dintre turiştii care se aflau în microbuzul răsturnat, duminică după amiază, în Salina Slănic, au rămas internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, iar alte două se află încă în observaţie.

Reprezentantul SJU Ploieşti Andrei Ilinca a declarat, pentru AGERPRES, că la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost aduse cu ambulanţele 25 de persoane, între care zece copii, toate fiind supuse evaluărilor medicale. În urma investigaţiilor, 17 persoane au fost internate, iar două sunt încă în observaţie, pentru alte şase nefiind necesară internarea, a precizat Ilinca. Surse din rândul autorităţilor locale au declarat că la spital erau aşteptaţi să ajungă şi doi medici israelieni pentru evaluarea victimelor accidentului. De altfel, în cursul zilei a fost prezent la unitatea medicală şi consulul Israelului la Bucureşti.

Cercetările sunt în continuare în derulare

Un microbuz care transporta turişti israelieni în subteran către Mina Unirea din Salina Slănic s-a răsturnat, duminică după-amiază, aproximativ la jumătatea traseului dintre suprafaţă şi mina turistică, primele cercetări arătând că şoferul nu ar fi adaptat viteza într-o curbă periculoasă la dreapta. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, microbuzul în cauză are 19 locuri, iar cercetările sunt în continuare în derulare împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), urmând a se lămuri toate aspectele privind legalitatea transportului.

[citeste si]

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, în urma evenimentului au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti 25 de persoane, între care zece copii, însă două dintre ele, inclusiv un minor de doi ani, nu prezentau leziuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel