Noi detalii bombă în cazul fetei violate din Vaslui

Noi lucruri incredibile ies la iveală în cazul fetei violate din Vaslui.

Victima violului de la Văleni (Vaslui) si-a arătat clementa fătă de Ionut Surleac si-si doreste ca judecătorii să-i dea o pedeapsă mai blândă. Motivul? Acesta a fost ultimul chemat la orgie si a fost singurul impresionat de lacrimile fetei, cerând celorlalti să se oprească si s-o ducă acasă. Însă povestea cum a ajuns acesta să comită o asemenea oroare este fabuloasă.

Localnicii au povestit că, în ziua respectivă, Ioan Surleac abia se întorsese din Italia, unde fusese plecat la muncă. Gasca de violatori îi pregătise o mare surpriză, mai ales că Surleac nu avusese, până atunci, relatii sexuale. Era virgin. A intrat în casă si nu a apucat decât să-si lase bagajele din mână. A fost luat de ceilalti violatori si dus pe câmp pentru se bucura de prima experientă sexuală.

"A fost prima femeie din viata lui dar, după toată povestea asta, n-o să-i mai trebuiască vreodată alta. N-o să mai vrea în veci experiente sexuale", povestesc tinerii din Văleni. Adus la locul orgiei la care a fost supusă fata violată, lui Ioan Surleac i s-a făcut milă de ea si a vrut să o ducă acasă. A fost singurul care s-a comportat uman cu fata si chiar a încercat să oprească batjocura. Acesta a fost motivul pentru care fata vrea ca instanta să îi acorde clementă. Rămâne de văzut ce va decide instanta de judecată la sfârsitul acestui proces.

Vineri, 14 august, are loc următorul termen din dosar, atunci când violatorii ar trebui să vină cu mai multi martori, care cel mai probabil vor încerca să denigreze imaginea fetei, notează Vremea Nouă.

VEZI ȘI: Clipe de coșmar pentru fata violată din Vaslui. Ce a pățit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel