Nicușor Dan: Risc major al unui guvern PSD

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Nicușor Dan a afirmat, marți seară, că există riscul ca o guvernare PSD să atace progresele României. El susține că riscul major este să se întoarcă la ”regimul bunului plac”. 

”Există riscul ca o guvernare PSD să atace puţinele progrese pe care România le-a făcut în direcţia statului de drept. (...) Nu credeam, sincer, că, cu două săptămâni înainte de alegeri, un satelit al PSD-ului o să vină şi o să propună în campanie electorală aministie penală şi fiscală. Iată că lucrul ăsta s-a întâmplat, iată că PSD-ul nu a negat, deci există riscul major ca, în varianta în care vom avea o guvernare în jurul PSD-ului, să ne reîntoarcem într-un regim al bunului plac în care fiecare ales să facă ce vrea el fără să dea socoteală”, a afirmat liderul USR.

Nicuşor Dan exclude "orice formă de susţinere" a unui guvern din care face parte PSD.

”În momentul de faţă, ca politică reală există două opţiuni: un guvern în jurul PSD-ului sau un guvern în jurul lui Dacian Cioloş, care, în urma anului de guvernare, are o susţinere populară. Ne-am exprimat opţiunea fermă pentru a doua variantă. Am spus că nu vom face însă nicio alianţă cu alte partide care vor susţine acelaşi prim ministru. (...) Este exclusă, din punctul nostru de vedere, orice formă de susţinere a unui guvern din care face parte PSD”, a adăugat acesta, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel