Nicușor Dan dezvăluie cine are interzis în USR

Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a declarat luni, într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, referindu-se la alegerile parlamentare din acest an, că în cadrul formațiunii sale nu vor fi primite persoane care au deținut funcții în cadrul partidelor politice care s-au aflat până acum la guvernare.

"Criteriile sunt în special cu privire la admiterea în partid. În linii mari, nu primim oamenii care să fi avut funcții sprijinite de partide politice care au guvernat până acum. Pentru oameni care au avut funcții publice din partea partidelor parlamentare este exclus să vină să candideze din partea noastră", a explicat Nicușor Dan.

În ceea ce privește data alegerilor, aceea de 4 decembrie, liderul USR a precizat că nu este "una fericită", dar că este destul de târziu pentru a se stabili o altă dată.

"Nu este fericită. Probabil că față de 4, 11 ar fi mai fericită. Nici 11 nu e cea mai fericită. A avut domnul Tăriceanu o intervenție în care s-a pronunțat pentru luna noiembrie. Subscriu la această inițiativă, dar avem un calendar cu foarte multe etape, una dintre ele este strângerea de semnături și din cauza ei nu se poate mai devreme de decembrie", a spus Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel