Nicușor Constantinescu va fi cercetat în libertate

 Tribunalul Bucureşti a decis, joi, ca preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, să fie cercetat sub control judiciar, iar şeful Regiei de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, în arest preventiv.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DNA, după percheziţiile şi audierile într-un dosar de fapte de corupţie.

Preşedintele CJ Constanţa a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticorupţie, în urma percheziţiilor făcute la locuinţa sa şi la sediile Consiliului Judeţean şi Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Anchetatorii au ridicat mai multe documente de la locuinţa lui Nicuşor Constantinescu şi de la sediul Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Potrivit DNA, preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este urmărit penal pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că a împiedicat controale ale Curţii de Conturi la Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa şi a creat un prejudiciu de 30 de milioane de euro, prin faptul că nu a emis, respectiv prelungit certificate de urbanism şi autorizaţii de construire a unor centrale şi generatoare eoliene, solicitate de două firme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel