Nicolae Medforth Mills continuă show-ul mediatic și după moartea Regelui

Fostul principe Nicolae continuă războiul în presă cu familia sa și după moartea Regelui. Într-o intervenție telefonică la RTV, Nicolas a anunțat prin avocatul său că este ”stupefiat”. Casa Regală a avut o poziție extrem de rezervată în aparițiile media, refuzând să participe la show-urile mediatice create de fostul președinte Băsescu sau de cuscrul acestuia Paul.

Fostul principe Nicolae, prin vocea avocatului său, s-a declarat stupefiat de faptul că niciun membru al Familiei Regale nu l-a anunţat de decesul Regelui. Radu Enache, avocatul lui Nicolae, a anunțat că acesta va veni în țară pentru a participa la funeralii.

"Acum câteva minute am vorbit cu Nicolae, care  nu a fost anunţat de nimeni că bunicul lui a murit. A aflat de la mine. Prima reacţie..a fost stupefiat că nu a fost anunţat de nimeni din familia regală: de mama lui, sau de Principesa Margareta. Va participa sigur la funeraliile bunicului său. Chiar dacă nu va fi primit de familie, el va fi prezent alături de bunicul său", a spus Radu Enache, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel