Neversea 2018. Restricţiile de trafic în perioada festivalului

Neversea 2018
Neversea 2018

Neversea 2018 . Primăria locală restricţionează circulaţia rutieră pe 11 sectoare de străzi din centrul municipiului Constanţa pentru festivalul Neversea.

Neversea 2018 Autorităţile locale instituie restricţii de circulaţie rutieră în centrul municipiului Constanţa, începând de joi, pe perioada celor patru zile cât durează concertele festivalului de muzică electronică Neversea, pentru a evita aglomeraţia şi blocajele în trafic, informează un comunicat de presă al Primăriei Constanţa.

Potrivit sursei citate, pentru ca circulaţia în oraşul şi în staţiunea Mamaia să nu se blocheze în perioada celor patru zile de de desfăşurare a festivalului Neversea, organizat şi anul acesta pe Plaja Modern, din Constanţa, se vor institui restricţii de circulaţie pe arterele care duc către locul de desfăşurare a evenimentului la care sunt aşteptaţi să participe, în total, aproximativ 200.000 de spectatori.

Neversea 2018 Astfel, de joi, 5 iulie, şi până luni, 9 iulie, vor fi închise circulaţiei următoarele 11 sectoare de străzi, după cum urmează:

Strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1 a Portului Constanţa; Strada Termele Romane cu Strada Traian; Strada Traian cu Bulevardul Tomis; Strada Negru Vodă cu Strada Ecaterina Varga; Strada Yokohama, Strada Salonic şi Strada Belvedere; Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân; Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan; Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal; Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor şi Strada Bucovina cu Strada Eroilor.

Neversea 2018 - Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă în perioada 3 - 9 iulie, iar riveranilor li se vor distribui permise de acces pentru a putea trece de filtrele instituite de autorităţi.

De asemenea, potrivit Primăriei Constanţa, va fi interzis accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranţă cu excepţia autobuzelor Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanţa (RATC) autorizate să efectueze cursele speciale.

Pentru ca accesul către zona de desfăşurare a festivalului să fie cât mai facil, RATC va suplimenta oferta de transport cu o linie shuttle bus - Neversea, cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis.

Neversea 2018 - Autobuzele vor circula non-stop, în perioada 5-9 iulie, pe traseul - Mamaia (Hotel Caraiman), bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, bulevardul Elisabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis şi retur, Str. Remus Opreanu, Port Tomis, bulevardul Elisabeta, Str. Traian, Str. Mihai Viteazu, bulevardul Mamaia, Staţiunea Mamaia.

Autobuzele care deservesc această linie vor circula începând cu data de 5 iulie 2018, ora 08,00 până în 9 iulie 2018, ora 09,00, cu interval de succesiune de 10 minute, între orele 08,00-24,00, iar între 24,00-08,00 de 16 minute.

Neversea 2018 - Tot pentru perioada festivalului vor fi prelungite liniile 42, 44, 48, 51, 101C până în Portul Tomis, iar în intervalul 5 iulie 2018, ora 09,00 şi 9 iulie 2018, ora 09,00 programul de transport va fi non-stop. Pentru această perioadă, liniile 2-43 şi 5-40 vor circula şi în intervalul orar 24,00 - 05,00 cu o succesiune de 30 minute.

Preţ abonamente Neversea 2018 -

Participanţii la festival pot achiziţiona abonamente pentru 24 ore la preţul de 5 lei, dar şi abonamente pentru 7 zile la preţul de 30 lei. De asemenea, călătoria se poate achita şi prin SMS, la numărul 7475, iar în Portul Tomis va fi amplasat un punct de vânzare a biletelor RATC, cu program non-stop.

"Totodată, reamintim participanţilor faptul că în perimetrul festivalului este interzis accesul cu ghiozdane, poşete, substanţe interzise, sticle, lasere, sprayuri, arme albe şi de foc, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare şi băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alţi participanţi", se arată în comunicat.

Neversea 2018 - Potrivit autorităţilor, este permis, însă, accesul cu poşetă sau borsetă, însă dimensiunea maximă permisă este formatul unei coli A4. De asemenea, este permis accesul cu medicamente, insulină, picături de uz medicinal, spray inhalator pentru astm, însă doar dacă sunt însoţite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia, iar purtătorul trebuie să aibă maxim o doză zilnică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel