Nepoata lui Donald Trump, Mary, a aruncat BOMBA pentru România: "Va ajunge doar mai RĂU. Are foarte multe TULBURĂRI SEVERE"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mary Trump, nepoata președintelui Donald Trump l-a făcut praf, într-un interviu pentru România. 

Mary Trump, una dintre nepoatele președintelui Statelor Unite și autoarea cărții „Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume", a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi24. Mary Turmp a vorbit despre alegerile din SUA, cum e Donald Trump atunci când camerele televiziunilor nu sunt prin preajmă și despre cartea ei.

Jurnalist: Alegerile din Statele Unite se apropie. Spuneai într-unul din interviurile tale că în 2016 oamenii nu îl cunoșteau cu adevărat pe Donald Trump. Îl cunosc acum?

Mary Trump: Ar trebui, dar nu toată lumea acordă atât de multă atenție cum facem noi, cei care ne bucurăm de privilegiul timpului. Și mai trebuie să înțelegem că foarte mulți oameni din America își iau informațiile din surse precum Fox News care nu spun niciodată adevărul. Eu am sperat să adaug încă un nivel peste informațiile cunoscute despre Donald Trump și să îi ajut pe oameni nu să înțeleagă, fiindcă am văzut suficiente lucruri care s-au petrecut, dar să îi ajut să vadă de ce el este cel cum este și de ce face lucrurile pe care le face. Și cel mai important, din punctul acesta el nu va acționa mai bine niciodată, va ajunge doar mai rău. Cam acesta a fost scopul meu.

"Donald are foarte multe tulburări psihologice severe"

 

Jurnalist: Ai spus că el nu se va mai face bine, ci doar mai rău. De ce?

Mary Trump: Donald este genul care are foarte multe tulburări psihologice severe. Din câte știu eu, nu a urmat niciodată un tratament pentru vreuna din ele. La fel ca în cazul oricărei alte probleme medicale care e lăsată netratată, va merge spre mai grav. Pe lânga toate acestea, el se află sub un stres incredibil, care poate agrava orice boală.

Poate accepta Donald Trump o înfrângere? "Mă îngrijorează"

 

Jurnalist: Este Donald Trump genul de om care să accepte o înfrângere? În opinia ta, ce va face președintele Trump, dacă Joe Biden câștigă alegerile?

Mary Trump: Donald nu poate accepta o înfrângere. Așa că trebuie să sperăm că Joe Biden câștigă cu o foarte mare diferență. Motivul pentru care spun asta este fiindcă, dacă va fi o victorie care nu poate fi întoarsă în vreun fel, dacă va fi o diferență atât de mare încât să nu poată cineva să spună că s-a trișat sau că a fost fraudă, atunci Donald va trebui să plece, pentru că nimeni nu îl va mai putea ajuta. El însuși oricum nu va accepta. Va continua să spună că a fost furat sau ceva asemănător, dar asta nu va schimba situația. Mă îngrijorează însă situația în care rezultatele sunt apropiate.

Donald Trump "nu are un sine privat. E chiar deranjant"

 

Jurnalist: Cum este Donald Trump, atunci când nu este filmat? Îl știm cu toții de la știri în calitate de președinte al Statelor Unite sau de dezvoltator imobiliar. Am văzut că a apărut și într-un reality show, dar cum e el atunci când camerele de filmat nu sunt prin preajmă?

Mary Trump: Este exact la fel. Spre deosebire de aproape toate persoanele pe care le cunosc, el nu se schimbă indiferent de context. E chiar deranjant. El nu are un sine privat. Desigur. Cei mai mulți dintre noi ne adaptăm felul în care ne comportăm în funcție de situație. Eu sunt diferită, vreau să spun că sunt aceeași persoană, dar mă voi comporta diferit într-un interviu oficial cu cineva pe care îl văd pentru prima dată față de cum mă voi comporta când camera este oprită și voi vorbi cu fiica mea sau cu prietenii. Donald, pe de altă parte, nu se schimbă niciodată indiferent cine face parte din audiență sau care sunt circumstanțele. Și asta arată, este un semn că persoana respectivă nu e bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel