Nemții boicotează turismul în România. Motivul: Eutanasia câinilor

Covrig Roxana / 06 sep 2013 / 10:13 Salveaza PDF Comentarii
boicotati-turismul-romanesc
boicotati-turismul-romanesc

Germanii subliniază că vor face tot ce le va sta în putinţă să protejeze câinii şi să arate lumii ce fel de ţară e România în secolul 21. Ei spun nu eutanasierii câinilor maidanezi din România, câini pe care nu o dată i-au adoptat. 

Pe lângă imaginea pe care germanii o distribuie pe rețelele de socializare, ei au scris și următorul mesaj (*mesaj tradus), potrivit animalzoo.ro:

"Bine ați venit în UE, în București! Acolo oamenii au început uciderea câinilor fără stăpân. Vă spunem că în Capitala României sunt capturate aceste animale, pur şi simplu în cel mai brutal, barbar mod. Sunt mutilați și torturați până când, într-un final, mor. Pentru ei “A UCIDE” sună atât de frumos. Sunt șocat că Germania sprijină și a co-finanțat România. Acum eu sunt sigur că ştiu unde se duc banii veniţi de la noi!

Da, aceasta este o țară săracă, dar asta nu scuză luarea unei vieţi, gest demn de un gunoi uman. De ce UE tolerează o astfel de abordare?

Vă rog să nu mai puneţi piciorul în această ţară! Banii pe care îi iau din buzunarele noastre prin turism ajung în centrele de omorâre a câinilor!".loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.de2