EXCLUSIV  Negoiţă lansează varianta unui referendum de demitere a Consiliului Local Sector 3: Mă voi implica personal!

Alegeri FOTO AGERPRES
Alegeri FOTO AGERPRES

Robert Negoiţă a avansat ideea unui referendum pentru demiterea Consiliului Local Sector 3.

Dacă lucrurile nu se vor debloca, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că ia în calcul strângerea de semnături pentru demiterea Consiliului Local şi organizarea de noi alegeri. Edilul a făcut acest anunţ în contextul în care acuză faptul că multe proiecte de investiţii sunt blocate de către cei de la USR.

„Eu sunt un luptător, aşa am ajuns aici. M-am născut într-o familie foarte modestă, la ţară, şi am ajuns aici muncind foarte serios şi foarte mult. Nu sunt genul care să renunţe şi dacă lucrurile vor continua aşa, probabil că după sărbători mă voi implica personal în ideea de a strânge semnături pentru demiterea Consiliului Local. Se demite Consiliul Local şi se fac alegeri pentru un nou Consiliu Local.

Este inadmisibil să îmi ceară cetăţenii pe stradă să pune coşuri de gunoi sau băncuţe – în multe zone arată jalnic, sunt neschimbate de 7-10 ani – şi noi să nu putem face treaba asta pentru că bugetul pe care l-am propus noi pentru amenajare stradală -  propunere care este mai puţin de jumătate faţă de celelalte sectoare, în cel mai mare sector din Bucureşti – mi-l mazilesc, taie din el fără niciun argument. Şi ne-au lăsat fără bani pentru coşuri de gunoi şi băncuţe. Nu putem să cumpărăm, nu putem să punem în oraş mobilier stradal, pentru că ne-au tăiat bugetul”, a spus Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Primarul Negoiţă a spus că ar fi nevoie de circa 100.000 de semnături pentru declanşarea referendumului de demitere a Consiliului Local.

VIDEO: 

 

Robert Negoiţă a declarat că a tot încercat să ia legătura cu Dacian Cioloş

 

Robert Negoiţă acuză faptul că grupul USR din Consiliul Local al Sectorului 3 blochează multe proiecte şi, pentru a detensiona această situaţie, pentru a găsi o soluţie sau a afla care este, de fapt, strategia acestora, a încercat să discute cu preşedintele partidului, Dacian Cioloş. Numai că acesta a fost de negăsit.

„Pe domnul Cioloş îl caut de o grămadă de timp. I-am făcut adrese, m-am dus la sediul USR de două ori până acum şi o să mai merg, pentru că vreau să ştiu dacă dumnealui este informat şi dacă este de acord cu ce se întâmplă la Sectorul 3”, a declarat, la DC News, primarul Robert Negoiţă.

"USR are cel mai mare grup de consilieri la Sectorul 3, 9 din 31. Şi în mandatul trecut cei de la USR au votat împotrivă orice. Votau împotriva ordinii de zi, votau împotriva procesului verbal al şedinţei precedente. La un moment dat, au votat împotriva listei cu documentele de la Inspectoratul Militar, pe care cei de acolo ni le dau anual, o listă cu cele necesare în caz de mobilizare. Le-am zis: 'aveţi voi o soluţie mai bună decât lista asta? Poate că aveţi o altă viziune, vreţi să fie ceva în plus sau în minus. Faceţi un amendament, dar nu e posibil să votezi împotrivă din inerţie'", a mai subliniat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel