EXCLUSIV  NECUNOSCUTELE lui Fuego, scoase la iveală de omul care a căutat despre el lucrurile care NU s-au știut până acum

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, s-a născut pe 23 august 1976, la Turda.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a realizat astrograma artistului chiar de ziua sa. 

Fuego este cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român. „Nici nu putea fi altfel, mai ales că în momentul nașterii sale, Soarele se afla lângă Regulus, cea mai norocoasă stea, denumită chiar „steaua rege”. În antichitate, astrologii considerau că doar oamenii mari sau însemnați se nasc sub această stea. Regulus, în conjuncție cu Soarele aduce succes, faimă, onoruri, putere, abilități creative. Dovadă că le face pe toate cele mai sus enumerate”, a spus Daniela Simulescu.

„Deși nu știm ora de naștere, ne putem da seama ușor că Luna se afla în semnul Leului. De aici și nevoia de atenție, de validare, curajul de a ieși în față. Îi place să strălucească, să primească aplauze. În plus, este responsabil de întregul proces creativ. Luna se afla lângă Saturn, fapt ce îi va conferi încredere în propriile forțe mai ales în a doua parte a vieții sale. Conjuncția Lună-Saturn poate fi regăsită în hărțile celor cu copilării grele, în urma cărora devin foarte seriosi, care capătă maturitate timpurie și control nemaipomenit al emoțiilor”, a mai spus Daniela Simulescu. 

Continuarea astrogramei o găsiți pe ASTROSENS!

 

 

Fuego, un artist iubit în România

Fuego are numeroase melodii în repertoriul său. Trece cu lejeritate de la pop la latino, de la dance la folclor, de la disco la etno.

Colindele cântate de Fuego sunt printre cele mai frumoase și reprezentative melodii de Crăciun. Cu siguranță, nu există român care să nu fi ascultat, cel puțin o dată, celebrul colind al lui Fuego „Împodobește, mamă, bradul!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel