NEBUNIE în Nagorno-Karabakh. Azerii continuă luptele în timp ce poartă discuții la Moscova

Pe măsură ce se poartă discuții referitoare la conflictul dintre Armenia și Azerbaidjan, luptele din provincia Nagorno-Karabakh continuă să aibă loc.

Miniștri de externe ai Armeniei și Azerbaidjanului se află la Moscova pentru a avea întâlniri cu ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov. Aceștia se pregătesc de discuțiile care vor avea loc cu reprezentanții Statelor Unite. 

Vineri, întâlnire cu Pompeo

După discuțiile avute azi la Moscova, cei doi miniștri de externe urmează să se întâlnească cu secretarul de stat american, Mike Pompeo, vineri. Totuși, aceștia se vor întâlni separat cu reprezentantul Statelor Unite ale Americii.

În tot acest timp, premierul din Azerbaidjan revendică „noi victorii” în timp ce, președintele țării, Ilham Aliyev, a declarat marți că armata azeră a preluat controlul asupra zonei Zangilan și a altor așezări din Nagorno-Karabakh.„Armata azeră victorioasă câștigă noi victorii pe câmpul de luptă. Aceste victorii îi fac pe fiecare cetățean azer fericit ”, a spus el într-o adresă televizată, potrivit AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel