Neamţ: Două persoane, transportate la spital în urma unui incendiu care a distrus o casă cu 6 camere

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui incendiu care a distrus complet, luni seara, o casă cu şase camere din localitatea Ţolici, comuna Petricani, cauza probabilă a izbucnirii focului fiind jarul căzut din sobă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că proprietarul locuinţei a încercat să stingă singur incendiul, iar când a observat că nu reuşeşte, a sunat la 112.

"La locul intervenţiei au fost trimise 2 autospeciale de stingere şi o ambulanţă. Primul care a ajuns la locul indicat a fost comandantul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ, care, după ce a evaluat situaţia, a mai solicitat încă 2 autospeciale de stingere şi o ambulanţă. Trei adulţi şi un copil au suferit atac de panică şi au primit îngrijiri de la echipajele medicale. Două persoane au fost transportate la spital", a precizat Irina Popa.

Lipsa hidranţilor din zonă a îngreunat intervenţia pompierilor, aceştia fiind nevoiţi să realimenteze de la o distanţă de circa şase kilometri de locul intervenţiei.

În urma incendiului, au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 450 metri pătraţi şi bunurile din şase camere de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel