Năsui, atac voalat la fostul guvern Orban: Măsură lansată fără să aibă buget. Reparăm acest lucru

Claudiu Năsui, ministrul Economiei,  a transmis un mesaj în care a strecurat şi o critică la adresa fostului Guvern Orban.

"Ieri am fost la Ministerul fondurilor europene (noul Minister al investițiilor și proiectelor europene) pentru a găsi finanțare pentru măsura 3 din ajutoarele de stat CoVid. Este a 2-a oară de când am preluat mandatul când mă duc acolo pentru asta.

Pe lângă deblocarea procesării dosarelor, prioritatea este să asigurăm finanțarea măsurilor și să respectăm cadrul european. Măsura 3 a fost lansată fără să aibă bugetul asigurat, dar împreună cu Cristian Ghinea reparăm acest lucru căutând bani europeni zilele astea.

În bugetul pentru anul 2021 vom asigura toate fondurile necesare. De asemenea, încercăm să obținem toate avizele de la Comisia europeană pentru măsura 3, mai precis pentru grila de evaluare.Am spus că tot ce am preluat voi duce la bun sfârșit. Fix asta voi face. Dar pe viitor, vom ajuta economia în alte moduri, mult mai eficiente", transmite Claudiu Năsui într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel